Μεταφράστε τις ξενόγλωσσες ιστοσελίδες στα Ελληνικά με ένα Κλικ

Posted: 07/06/2010 in INTERNET, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ετικέτες: , , , , , , , ,

..με την βοήθεια της Google.

Δείτε τη μεταφρασμένη σελίδα  με ένα μόνο κλικ, απλώς προσθέτοντας ένα κουμπί στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης.

Όποτε θέλετε να μεταφράσετε μια ιστοσελίδα, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί. Μπορείτε να μεταφράσετε μέρος της σελίδας επιλέγοντάς το πριν κάνετε κλικ.


Πως; Αρχικά μεταφερθείτε σε αυτή την σελίδα. Η διαδικασία αλλάζει ανάλογα με τον φυλλομετρητή σας. Η Google πάντως σας έχει αναλυτικά οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε.

Για παράδειγμα, για να προσθέσουμε κουμπί μετάφρασης στον Firefox απλά επιλέγουμε την γλώσσα ή τις γλώσσες που επιθυμούμε και τις σέρνουμε στην γραμμή εργαλείων.

Στον Internet Explorer αντι για σύρσιμο κάνουμε δεξί κλικ στην γλώσσα ή στις γλώσσες που μας ενδιαφέρουν και τις προσθέτουμε στα Αγαπημένα.

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

Σχόλια
  1. […] Η σελίδα είναι στα Ουγγρικά. Μια καλή ιδέα για το πώς θα μπορέσετε να την δείτε μεταφρασμένη μπορείτε να διαβάσετε εδώ […]

Σχολιάστε