Game Maker 7.0: Δημιουργήστε τα δικά σας παιχνίδια!

Posted: 21/06/2010 in ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ετικέτες: , , , , , , ,

Το Game Maker σας επιτρέπει να δημιουργήσετε  συναρπαστικά παιχνίδια στον υπολογιστή σας  χωρίς να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα.

Είναι εύκολο στην εκμάθηση και με τον απλό χειρισμό του σας επιτρέπει να δημιουργήσετε παιχνίδια σε λίγο χρόνο και με επαγγελματική εμφάνιση.


Τα παιχνίδια μπορούν να έχουν υπόβαθρο, κινούμενα γραφικά, μουσική και ηχητικά εφέ, και μόλις αποκτήσετε εμπειρία  υπάρχει μια ενσωματωμένη γλώσσα προγραμματισμού που σας παρέχει πλήρη ευελιξία.

Το καλύτερο! Το  Game Maker μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντελώς δωρεάν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παιχνίδια που δημιουργήσατε με όποιο τρόπο θέλετε. Μπορείτε και να τα πουλήσετε ακόμα!!

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

Σχόλια
  1. Ο/Η George-lefteris Hamalidis λέει:

    ηθελα να ρωτησω καλημερα και καλες γιορτες σου ευχομαι μπορω να κερδισω χρηματα απο αυτα τα παιχνιδια αν ναι και πως/κιαν μπορεις να μου πεις πως δημιουργω download buttons στο μπλογκ να σαι καλα

Σχολιάστε