Δηλώστε τα καρτοκινητά σας μέχρι τις 31 Ιουλίου

Posted: 19/07/2010 in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ετικέτες: , , , , , ,

Λήγει στις 31 Ιουλίου η προθεσμία για την ταυτοποίηση των καρτοκινητών τηλεφώνων. Δεκατρείς μόλις ήμερες πριν τη λήξη της σχετική προθεσμίας 1,5 εκατομμύρια καρτοκινητά δεν έχουν αποκτήσει ακόμη ονοματεπώνυμο. Όσοι δεν τα δηλώσουν μετά από την 1η Αυγούστου τα καρτοκινητά τους θα σιγήσουν , καθώς μέχρι στιγμής δεν αναμένεται να δοθεί παράταση.
Ο κάτοχος καρτοκινητού πρέπει να προσέλθει σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα της εταιρείας από όπου έχει προμηθευτεί τον αριθμό, προσκομίζοντας ταυτότητα ή διαβατήριο καθώς και την κάρτα sim ή τον αριθμό που αναγράφεται επάνω σε αυτή. Οι αλλοδαποί θα πρέπει να προσκομίσουν και φωτοτυπία άδειας παραμονής ή ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς.

Όποιος δε δηλώσει το καρτοκινητό του ως το τέλος Ιουλίου θα γίνει φραγή σύνδεσης, καθώς όπως τονίζεται δεν θα δοθεί παράταση για την ταυτοποίηση. Μετά την 1η Αύγουστου ο χρηστής καρτοκινητού που δε το έχει δηλώσει θα έχει 6 μήνες περιθώριο να το απενεργοποιήσει , διαφορετικά θα χάνει οριστικά το συγκεκριμένο αριθμό. Η ταυτοποίηση των καρτοκινητών εφαρμόζεται ήδη σε Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισπανία, Ιταλία, Σλοβακία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Κίνα, Βραζιλία, Νότια Αφρική. Ο κάθε χρήστης μπορεί να δηλώσει όσους αριθμούς καρτοκινητών επιθυμεί. Αν κάποιον από αυτούς τους αριθμούς το χρησιμοποιεί άλλος, αυτό θα πρέπει να διευκρινιστεί στη δήλωση ταυτοποίησης.

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s