Γίνετε δοκιμαστής ιστοσελίδων και κερδίστε 10 ευρώ για κάθε τεστ που κάνετε!

Posted: 12/07/2010 in INTERNET
Ετικέτες: , , , , ,

Το site www.userfeel.com πληρώνει 10 ευρώ για κάθε τεστ χρηστικότητας (usability test) που κάνετε. Κάθε τεστ διαρκεί 10-20 λεπτά, γίνεται από το χώρο σας και η μόνη τεχνική απαίτηση είναι η ύπαρξη μικροφώνου.

Τι είναι ο Δοκιμαστής Ιστοσελίδων; Ο δοκιμαστής ιστοσελίδων είναι ένας χρήστης που κάνει μια δοκιμή ευχρηστίας (usability test) σε μια ιστοσελίδα. Οι ιδιοκτήτες των site χρειάζονται δοκιμαστές που θα αποκαλύψουν τυχόν προβλήματα χρηστικότητας στα site τους. Για τα τεστ που διενεργούν πληρώνουν. Ένα ποσό από το ποσό πληρωμής δίνεται στον δοκιμαστή ως αμοιβή για το χρόνο του.

Ένας καλός δοκιμαστής ιστοσελίδων ξέρει πώς να εξωτερικεύει τις σκέψεις του στο μικρόφωνο καθώς κάνει το τεστ. Για μερικούς είναι εύκολο και φυσικό, άλλοι χρειάζονται λίγη εξάσκηση. Ο στόχος είναι ο ιδιοκτήτης του site να καταλάβει από τις κινήσεις του δοκιμαστή μέσα σε αυτό και από αυτά που λέει στο μικρόφωνο, τι τον προβληματίζει και τι τον δυσκολεύει στη χρήση του site.

Για κάθε τεστ που κάνετε (εκτός του αρχικού δοκιμαστικού τεστ), πληρώνεστε 10€ στο τέλος κάθε βδομάδας μέσω PayPal. Αν δεν έχετε PayPal, μπορείτε να ανοίξετε εδώ.

Τα χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε ως δοκιμαστής ιστοσελίδων εξαρτώνται από το πόσο χρήσιμα είναι τα τεστ που κάνετε, πόσο καλά και καθαρά μπορείτε να εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας στο μικρόφωνο. Για κάθε τεστ που κάνετε ο ιδιοκτήτης του site σας βαθμολογεί με βάση τις βαθμολογίες που συγκεντρώνετε, καθορίζεται το πόσα τεστ θα σας ανατεθούν. Αν και δεν συνιστούμε να παραιτηθείτε από την κανονική σας δουλειά, ένας καλός δοκιμαστής μπορεί να κερδίσει μέχρι και 400-500€ το μήνα.

Κάθε δοκιμαστής πρέπει με την εγγραφή του να κάνει ένα δοκιμαστικό τεστ. Αυτό το τεστ μας δείχνει αν έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό (μικρόφωνο) και πόσο καλά μπορείτε να εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας στο μικρόφωνο. Με βάση αυτό το αρχικό τεστ, παίρνετε την πρώτη σας βαθμολογία που θα καθορίσει αν και πόσα τεστ θα σας ανατεθούν.

Θέλω να γίνω Δοκιμαστής Ιστοσελίδων; Τι πρέπει να κάνω;

Για να γίνετε δοκιμαστής ιστοσελίδων, πρέπει να γραφτείτε και να κάνετε το δοκιμαστικό τεστ.

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

Advertisements
Σχόλια
  1. Ο/Η dimitris λέει:

    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ… ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ… ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΛΕΦΤΑ…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s