Σταματήστε να αγοράζετε καινούργια ρούχα και ξεκινήστε να τα νοικιάζετε..

Posted: 30/06/2010 in INTERNET
Ετικέτες: , , , , , ,

Η οικονομική κρίση, η επιθυμία όλων μας να φορέσουμε ρούχα που δεν αντέχει το πορτοφόλι μας.

Ακόμη και η λογική του αγοράζω ένα ρούχο που θα φορέσω  μόνο δύο φορές το χρόνο τόσα χρήματα και τον υπόλοιπο χρόνο το βλέπω να σκονίζεται στην ντουλάπα.

Όλοι αυτοί ήταν μερικοί απο τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκαν σελίδες μέσα απο τις οποίες μπορεί ο καθένας να νοικιάσει ρούχα και αξεσουάρ μεγάλων σχεδιαστών.


Πρόσφατη «αφιξη» του site Rent the Runway (http://www.renttherunway.com), το οποίο ενοικιάζει ρούχα σχεδιαστών, στο 10% της τιμής τους, για μια ημέρα μέχρι και ένα μήνα, παρέχοντας κατ’ οίκον παράδοση του ρούχου σε δύο διαφορετικά μεγέθη, για σιγουριά.

Τo site που δημιούργησαν δύο απόφοιτοι του Harvard, οι Jennifer Hyman και Jennifer Carter Fleiss γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία στην Αμερική -οι αποστολές στην Ευρώπη προς το παρόν δεν είναι εφικτές, είναι όμως στα σχέδια της ομάδας του Rent the Runway.

Το Rent the Runway βαδίζει στον δρόμο που χάραξε το From Bags to Riches (http://www.frombagstoriches.com ), το περίφημο site ενοικίασης επώνυμων τσαντών και το Wear Today, Gone Tomorrow (http://www.weartodaygonetomorrow.com).


link

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s