Γκάζια στον αέρα: Το πρώτο αυτοκίνητο-αεροπλάνο είναι γεγονός.

Posted: 30/06/2010 in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ετικέτες: , , , , ,

Είναι το πρώτο αυτοκίνητο-αεροπλάνο και μπορείτε να το παρκάρετε στο γκαράζ του σπιτιού σας. Πρόκειται για το  Terrafugia Transition ‘roadable’ plane το οποίο μπορεί να γίνει δικό σας δαπανώντας περίπου  120.000 ευρώ. Ήταν ένα όνειρο για τουλάχιστον 40 χρόνια. Τώρα είναι όμως γεγονός, και σε λίγο καιρό θα το  δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Το αυτοκίνητο-αεροπλάνο  μπορεί να το παρκάρετε στο γκαράζ του σπιτιού σας με διπλωμένα φτερά του. Η σχεδίασή υπόσχεται να φέρει περισσότερη ευελιξία και ευκολία στις μετακινήσεις μας. Το αεροσκάφος, με ανοιχτά πτερύγια, που εκτείνονται σε 27.5ft έχει εναέριο φάσμα 460 μιλίων μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητα στον αέρα που αγγίζει τα 115 μίλια/ώρα.

Η επιστροφή του στον δρόμο γίνετε με εξαιρετική ικανότητα. Η προσγείωση είναι παιχνιδάκι στα χέρια έμπειρων χειριστών, που το κάνουν να ταξιδεύει και σαν ένα κανονικό, οικογενειακό αυτοκίνητο.

Το αεροπλάνο έχει μήκος 19ft και το ρεζερβουάρ γεμίζει κανονικά από το βενζινάδικο της γειτονιάς σας με αμόλυβδη. Το όχημα κινείται με ένα τετράχρονο κινητήρα που έχει ιπποδύναμη 100 hp.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα

Παρακολουθήστε το σε δράση στο βίντεο που ακολουθεί:

link

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s