Ο νέος Thunderbird 3.1 είναι γρηγορότερος, ευέλικτος και ακόμα πιο ασφαλής.

Posted: 24/06/2010 in ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ετικέτες: , , , , , , , ,

Ο Thunderbird 3.1 αλλάζει τον τρόπο που βλέπατε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο με τις καρτέλες και ένα σύνολο νέων εργαλείων αναζήτησης που θα σας βοηθάει να εντοπίζετε πιο γρήγορα τα μηνύματα σας.

Η νέα εργαλειοθήκη γρήγορης αναζήτησηςς σας επιτρέπει να φιλτράρετε τα μηνύματα σας γρηγορότερα. Πληκτρολογήστε στο πεδίο εισαγωγής γρήγορης αναζήτησηςς και τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν άμεσα. Επίσης, μπορείτε να φιλτράρετε τα μηνύματα με βάση τα μη αναγνωσμένα, τις ετικέτες ή τις επαφές σας. μπορείτε ακόμη να «διατηρήσετε» κάποιο φίλτρο και να το χρησιμοποιήσετε σε διάφορετικούς φάκελους.


Αν σας αρέσει η περιήγηση σε καρτέλες του Firefox, θα λατρέψετε την αλληλογραφία σε καρτέλες. Η αλληλογραφία σε καρτέλες σας επιτρέπει να φορτώσετε τα μηνύματα σε ξεχωριστές καρτέλες ώστε να μπορείτε να μεταπηδάτε με ευκολία ανάμεσα τους. Για παράδειγμα, έστω ότι απαντάτε σε ένα μήνυμα και θέλετε να αναφερθείτε σε ένα ακόμα παλιότερο μήνυμα στην απάντηση σας. Η αλληλογραφία σε καρτέλες σας επιτρέπει να έχετε πολλά μηνύματα ανοιχτά ταυτόχρονα και να μπορείτε να αναφερθείτε στα περιεχόμενα τους πιο εύκολα.

Τώρα το διπλό κλικ ή το enter σε ένα μήνυμα, το ανοίγει σε μια νέα εστιασμένη καρτέλα. Το δεξί κλικ στα μηνύματα ή τους καταλόγους σας προσφέρει τη δυνατότητα να τα ανοίξετε σε νέες καρτέλες στο παρασκήνιο.

Όταν κλείνετε τον Thunderbird, οι καρτέλες που έχετε ανοιχτές αποθηκεύονται και θα ανοίξουν ξανά όταν θα ανοίξετε και τον Thunderbird. Υπάρχει ακόμα κι ένα μενού για τις καρτέλες στην άκρη της εργαλειοθήκης καρτελών που σας βοηθάει στην εναλλαγή από καρτέλα σε καρτέλα.

Αν πιστεύετε ότι κάποιο μήνυμα θα σας χρειαστεί στο μέλλον αλλά θέλετε να το μετακινήσετε χωρίς όμως να το διαγράψετε, μπορείτε να το αρχειοθετήσετε! Η αρχειοθέτηση σας βοηθάει στη διαχείριση των εισερχομένων σας και τοποθετεί τα μηνύματα σας σε ένα νέο σύστημα φακέλου αρχείου.

Για να αρχειοθετήσετε τα μηνύματα σας, επιλέξτε το κουμπί αρχειοθέτηση ή απλά πατήστε το «Α».

Ο Thunderbird είναι αρκετά εύπλαστος για να ταιριάζει με την προσωπικότητα σας, να σας παρέχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε και να προσαρμόστει στο στυλ που δουλεύετε. Αλλάξτε την εμφάνιση του Thunderbird ή προσθέστε όσα χαρακτηριστικά θέλετε.

Download pageAdvertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s