Πέντε σελίδες για να δημιουργήσετε animated εικόνες!

Posted: 21/06/2010 in INTERNET
Ετικέτες: , , , , ,

1. MakeAGif: Η σελίδα Makeagif είναι μια εύκολη online εφαρμογή που δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια  ζωντανή εικόνα GIF χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε περίπλοκη εφαρμογή. Απλά πρέπει να ανεβάσετε τις εικόνες που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε στο animation και το σύστημα θα κάνει την υπόλοιπη δουλειά για σας.

2. GIFup: Το GIFUP είναι η προσωπική σας GIF animation online εφαρμογή. Απλά ανεβάστε τις  φωτογραφίες με webcam ή φορτώσετε τις εικόνες σας από τον υπολογιστή σας ή να τα πάρετε από το Flickr ή οποιαδήποτε ιστοσελίδα και αφήστε το  GIFUP να κάνει όλη τη μαγεία. Παίρνετε κινούμενα είδωλα σας, banner ή GIF slideshow σε δευτερόλεπτα! Μπορείτε να αποθηκεύσετε στη συνέχεια στον υπολογιστή σας, να μοιραστείτε με τους φίλους σας ή να τα δημοσιεύσει σε Myspace, Hi5, Friendster, blogs, forums, κτλ.

3. Gickr: Το Gickr σας επιτρέπει να δημιουργήσετε άμεσα Animated GIF on-line, δωρεάν, τώρα! Φορτώστε τις εικόνες ή αρπάξτε τις από το Flickr σας. Δημιουργήστε αστεία flashy slideshows με σας και τους φίλους σας, κινούμενα σχέδια, previews, πανό κ.λπ. Ταχυδρομήστε τα αποτελέσματα οπουδήποτε μπορείτε να τοποθετήσετε τις εικόνες: MySpace, Bebo, Hi5, κλπ. Δεν υπάρχει ανάγκη για Flash.

4. Picasion: Με το Picasion δημιουργείτε Animated GIF online δωρεάν! Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας ή αρπάξτε τις από το Flickr ή το Picasa Web, κάνετε είδωλα ή αστεία κινούμενα σχέδια και μετά δημοσιευστε τα αποτελέσματα στο MySpace, LiveJournal, Bebo, Digg, Facebook, Hi5, QQ, Friendster, κλπ. Δεν χρειάζεται Flash.

5. Loogix: Το Loogix είναι ένα δωρεάν εργαλείο για τη δημιουργία animated εικόνων και προσθήκη εφέ κίνησης στις φωτογραφίες σας. Είναι πολύ εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Ιδανική και για την δημιουργία Avatar.Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s