Δώστε στα Windows XP και στα Vista χρώμα απο Windows 7..

Posted: 18/06/2010 in ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

πώς; εγκαθιστώντας αυτές τις δωρεάν εφαρμογές.

Aerosnap: Η μεγιστοποίηση ενός παραθύρου στις σημερινές μεγάλες οθόνες είναι συνήθως χάσιμο χώρου. Στα Windows 7 ένα feature που λέγεται Aero Snap σας αφήνει να αλλάξετε το μέγεθος ενός παραθύρου, ώστε να γεμίσει τη μισή οθόνη καθώς μετακινείτε το παράθυρο στα άκρα της. Εάν αφαιρέσετε το κενό από τις δύο λέξεις, έχετε το AeroSnap, μία εφαρμογή που δίνει στα XP και στα Vista την ίδια δυνατότητα.
Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση του Aerosnap απο εδώ
Seven Remix XP
: Η γοητεία που ασκούν τα Windows 7 ασφαλώς τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα “ηλικιωμένα” πλέον Windows XP. Αυτό το πακέτο μεταμόρφωσης κάνει τα boxes, τα εικονίδια, τα πλήκτρα και το Start menu των XP να δείχνουν σχεδόν ολόιδια με αυτά του νέου λειτουργικού.  Taskbar Shuffle: Η νέα taskbar των Windows 7 σας επιτρέπει να επανατοποθετήσετε οποιοδήποτε μέρος της όπου θέλετε μέσω drag ‘n’ drop. Οι χρήστες των XP και Vista μπορούν να απολαύσουν την ίδια λειτουργικότητα με τη βοήθεια αυτής της “ελαφριάς” εφαρμογής.
Μπορείτε να κατεβάσετε το Seven Remix XP απο εδώ
Windows 7 shortcuts
: Τα Windows 7 εισήγαγαν πληθώρα από keyboard shortcuts που σας εξοικονομούν χρόνο μέσω της γρήγορης μετακίνησης παραθύρων στο desktop σας μεταξύ άλλων. Αυτό το download εγκαθιστά ένα μικρό system-tray utility που τα προσθέτει στο Vista ή XP λειτουργικό σας.
Μπορείτε να κατεβάσετε το Windows 7 shortcuts απο εδώ
WinShake
: Το Aero Peek των Windows 7 κάνει τα παράθυρά σας διάφανα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δείτε τι υπάρχει από πίσω τους. Η λειτουργία Aero Shake σας επιτρέπει να κάνετε minimize κάθε παράθυρο, εκτός από το ενεργό, μέσα από ένα απλό shortcut. Αυτή η εφαρμογή φέρνει παρόμοιες δυνατότητες στους προγόνους των Windows 7.
Μπορείτε να κατεβάσετε το WinShake απο εδώ

link

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s