Ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για παιδιά

Posted: 20/05/2010 in INTERNET, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Ετικέτες: , , , ,

Το Togetherville ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας διαδικτυακής κοινότητας που απευθύνεται σε παιδιά και τους κηδεμόνες τους. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι φέρνοντας στον ίδιο χώρο τους γονείς με τα παιδιά τους, θα τους βοηθήσει να τα συμβουλέψουν σωστά ενώ τα παιδιά θα είναι ελεύθερα αν εκφραστούν, να διασκεδάσουν και να διαπαιδαγωγηθούν με ασφάλεια.

«Φτιάξαμε το Togetherville χρησιμοποιώντας τις αναμνήσεις μας από τις γειτονιές της παιδικής μας ηλικίας», δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Mandeep Singh Dhillon, προσθέτοντας: «Στο Togetherville, οι γονείς είναι ήρεμοι ότι τα παιδιά τους παίζουν με ανθρώπους που γνωρίζουν και εμπιστεύονται και τα παιδιά δισκεδάζουν ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν τα εργαλεία που θα τους χρειαστούν για να γίνουν καλοί πολίτες»

Η ιστοσελίδα συμμορφώνεται με τη Δράση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των Παιδιών (COPPA) και απευθύνεται σε παιδιά που είναι πολύ μικρά για το Facebook. Τα παιδιά ηλικίας 6-10 ετών προσκαλούνται να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους, να παίξουν παιχνίδια, να δουν βίντεο και να καλλιτεχνήσουν.

Οι κηδεμόνες μέσω Facebook, μεσολαβούν για τις νέες επαφές των παιδιών τους. Σαν χρήστες οι ίδιοι καθοδηγούν τα παιδιά στην ιστοσελίδα, που δεσμεύεται να έχει κατάλληλο περιεχόμενο και να μην περιλαμβάνονται διαφημίσεις.

enet

Advertisements
Σχόλια
  1. […] post by dimitrikfs var addthis_language = 'en'; Filed under 128210 Μια έκθεση με… […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s