Ισχυρή δωρεάν εφαρμογή που σας βοηθά να βελτιώσετε τις επιδόσεις του υπολογιστή σας και να προστατέψετε το απόρρητο σας.

Το Glary Utilities διαθέτει ένα «καλά οργανωμένο interface επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να επιλέγουν εύκολα από διάφορα εργαλεία. Καθαρίζει ανεπιθύμητα αρχεία προγραμμάτων που δεν υπάρχουν πλέον στον υπολογιστή σας και καταργεί άκυρες και σπασμένες συντομεύσεις, αποδεσμεύοντας έτσι πολύτιμο χώρο στο δίσκο.

Σας επιτρέπει να σαρώσετε, να αφαιρέσετε και να διορθώσετε  ελαττωματικές καταχωρήσεις μητρώου. Μπορεί επίσης να εξαφανίσει ίχνη των Windows, αν και ο Internet Explorer είναι το μόνο πρόγραμμα περιήγησης στο οποίο είναι αυτή η λειτουργία διαθέσιμη. Για να βελτιωθεί η ταχύτητα του υπολογιστή σας, το Glary Utilities προσφέρει εργαλεία για τη διαχείριση εκκίνησης προγραμμάτων και τη βελτιστοποίηση μνήμης.

Συμπερασματικά, οι χρήστες που ψάχνουν για μια αποτελεσματική και εύκολη στην χρήση εφαρμογή για να διατηρήσουν το σύστημά τους σε καλή κατάσταση θα πρέπει να το δοκιμάσουν οπωσδήποτε..

Λήψη του Glary Utilities

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s