Ένας διαδικτυακός τόπος που προσφέρει δωρεάν μια μικρή αλλά πολύ όμορφη συλλογή από παιδικά τραγούδια. Μια πολύ καλή προσπάθεια που καλύπτει ένα κενό στον χώρο της δωρεάν διαδικτυακής μουσικής για παιδιά

Ο «Παιδικός Σταθμός για Γονείς» είναι μια εφημερίδα που θέλει να είναι ΧΡΗΣΙΜΗ στους γονείς σε ό,τι αφορά: Την υγεία, τη φροντίδα, τη μόρφωση, τη φυσική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.

Το paidika.gr περιέχει δημιουργικές ασχολίες για Παιδιά, Γονείς & Εκπαιδευτικούς. Δωρεάν χρήση., ΔΩΡΕΑΝ παιδικές ζωγραφιές, εκτυπώσιμες δραστηριότητες.

Ο ήχος της μουσικής είναι δραστηριότητες, μουσικά παιχνίδια και μουσικοπαιδαγωγικές οδηγίες για της διδασκαλία της μουσικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση που αναπτύχθηκε για τις ανάγκες του προγράμματος ΜΕΛΙΝΑ-Εκπαίδευση και Πολιτισμός.Ο γύρος του κόσμου με παραμύθια.. πολύ καλή προσπάθεια με συνοδεία όμορφων εικόνων..

Τέλος μια ιστοσελίδα της Δράσης Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου υπό την αιγίδα της Ε.Ε. Θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες, ειδήσεις και συμβουλές σε σχέση με την ορθή και ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου και άλλων διαδραστικών τεχνολογιών για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά..


Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s