Αναμφισβήτητα, τα αντιβιοτικά προγράμματα της Norton και της McAfee είναι δύο από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά. Ωστόσο, δεν παρέχονται δωρεάν. Έτσι, εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ για την προστασία του υπολογιστή σας από τις απειλές των ιών, σας προτείνουμε κάποιες από τις καλύτερες δωρεάν λύσεις που μπορείτε να βρείτε.

Ας ξεκινήσουμε με το AVG. Πρόκειται για ένα εργαλείο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους εμπορικούς ανταγωνιστές του..

Κατεβάστε το AVG Free

Δευτερο στη λίστα μας είναι το AVAST.

Το Avast! Home είναι ένα ισχυρό και αποτελεσματικό αντιιικό πρόγραμμα το οποίο παραμένει συνεχώς σε εγρήγορση, διαφυλάσσοντας τον υπολογιστή σας από πιθανές επιθέσεις ιών.

Το λογισμικό αυτό διαθέτει μια ευρεία λίστα ιών και σκουληκιών που θα εντοπίσει και θα εξαλείψει αυτομάτως από τουλάχιστον σύστημά σας τη στιγμή που θα επιτεθούν ή θα εντοπιστούν.

Οι ιοί με πολυμορφικές ικανότητες (αλλάζουν τον κωδικό τους για να μπερδέψουν τα αντιιικά προγράμματα) εντοπίζονται επίσης από το Avast! Home ώστε να τους εξαλείψει μαζί με τις κακόβουλες ενέργειές τους.

Με αυτή την ισχυρή χρησιμότητα, η πιθανότητα να πέσετε θύμα των διαφόρων κακόβουλων λογισμικών είναι λιγότερες, εγγυώμενο την ασφάλεια όλων των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή και την καλή του λειτουργία.

Κατεβάστε το AVAST Free

Τρίτο αλλά όχι και τρίτο σε χρησιμότητα το Avira. Το  AVIRA AntiVir Premium 9 βγήκε  πρώτο
στο έγκυρο συγκριτικό τεστ για Anti-Virus software, του AV-Comparatives.org !!! Η Free έκδοση αποτελεί μια πάντα αξιόπιστη λύση για όλους.

Κατεβάστε το Avira Free

Συνεχίζουμε με το Comodo. Το Comodo Antivirus είναι ίσως το μοναδικό αξιόπιστο Antivirus το οποίο διατίθεται με δωρεάν άδεια χρήσης τόσο για το σπίτι όσο όμως και για την επιχείρηση σας. Αν λοιπόν θέλετε να είστε καθόλα νόμιμοι, τότε αρκεί να το εγκαταστήσετε και θα έχετε μια απολύτως δωρεάν προστασία.

Κατεβάστε το Comodo Antivirus Free

Υπάρχει βέβαια και η Online λύση της Microsoft. Το πρόγραμμα ασφαλείας αλλά και συντήρησης ONE CARE  αποτελεί μια αξιόπιστη λύση. Κάντε μια δωρεάν σάρωση ασφαλείας τώρα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Κάντε μια δωρεάν σάρωση ασφαλείας του υπολογιστή σας!

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s